Sök

Verksamheter

Aktiviteter

Café kvällar

Musikframträdanden eller Föreläsningarna med egna eller inbjudna musiker eller talare.   Hålls varannan torsdagar med början kl19.00.
Samlingen avslutas med en kort aftonbön.

Barnkör

Barnkör i Edsvikskyrkan under ledning av Maria Sörensen. Världens ös i 45 minuter med olika rörelsesånger, rytminstrument samt sånger på olika språk.

Körsång

Församlingens kör träffas mellan 17.30 – 19.00 på torsdagarna innan man skall sjunga i söndags gudstjänsten, om inte annat meddelats. På söndagen träffas kören 09.45 till övning inför gudstjänsten.

Gudstjänster

Vi har vanligtvis Gudstjänster kl. 11.00 varje söndag i vår kyrka. Den sista söndagen i månaden möts vi kl. 18.00. Vissa söndagar är vi tillsammans med våra vänner i Rotebrokyrkan som precis som vi i Edsvikskyrkan också tillhör Equmeniakyrkan. Ibland har vi också gudstjänster tillsammans med Sollentuna församling som tillhör Svenska kyrkan.

Sinnesrogudstjänster

Den sista söndagen i månaden möts vi kl. 18.00 till Sinnesrogudstjänst. Sinnesrogudstjänster är ett möte mellan kristen tro och 12-stegsandlighet. Gudstjänsterna innehåller alltid en personlig delning utifrån erfarenhet av de 12 stegen. Alla välkomna!

Familjescouting

Familjescouting är en träff för alla åldrar där vi idkar friluftsliv på lite olika sätt. Du behöver inte ha erfarenhet av tidigare scoutverksamhet för att kunna vara med. Samlingarna är utformade så att alla kan vara med oavsett bakgrund.  Vi träffas vissa söndagar vanligtvis om annat inte anges klockan 10.00. och ca 5 timmar framåt. Mat lagar vi över öppen eld, på scoutmässigt sätt.
Välkomna!
Kontakt: Per Westblom 0707-667607

Böneplatsen

Vi ber för dig.
Skicka dina böneämnen till be@edsvikskyrkan.se
Böneplatsen sänds Fredagar kl 19 på YouTube.

Trivselträffar

För alla er som är daglediga har vi s.k. Trivselträffar. Det är varannan tisdag kl. 13.00 och ca en och en halv timme framåt som vi träffas, fikar tillsammans och lyssnar till någon som har något intressant att berätta. Dessa träffar har vi tillsammans med Rotebrokyrkan som också är en del av Equmeniakyrkan.

RPG-samlingar

RPG Sollentuna är en lokal förening inom Riksförbundet Pensionärs Gemenskap och dess distrikt Stockholm-Gotland. RPG samlingar är ekumeniska och hålls varannan tisdag kl. 13.00 i Edsvikskyrkan, Pingstkyrkan eller i Rotebrokyrkan.

Café

Café Livskraft erbjuder hembakat fikabröd, smörgåsar av olika slag, pajer och våfflor för lunch och dessert.
Till en kostnad av 20-70 kr.

Öppetider onsdag till fredag 11:00-17:00.
Café kvällar från 11:00 till sent.